Wie zijn wij

Nicole Overbeek

Mijn naam is Nicole Overbeek, oprichter en eigenaar van CareQuest. Na jarenlange ervaring in de Jeugdzorg en vervolgens een aantal jaren in de werving en selectie binnen de kinderopvang te hebben gewerkt, is begin 2019 het beste uit deze twee werelden ontstaan: CareQuest! Ik word iedere dag weer enthousiast van het contact met onze kandidaten en klanten, het meedenken in een casus en maken van een fijne match. Ik geloof dat onze betrokkenheid maakt dat klanten en zorgverleners zich willen binden aan CareQuest, wat onze kwaliteit ten goede komt.

Inmiddels bestaat CareQuest een aantal jaren en wordt ons kantoor ook bemand door mijn collega Rhodé van Tricht. Samen hopen wij ons steentje te kunnen bijdragen aan gelijke kansen voor alle kinderen. Mocht je hierin een vraag hebben dan denken wij graag met je mee!

Rhodé van Tricht

Ik ben Rhodé van Tricht en werk met veel enthousiasme voor CareQuest Utrecht. Daarnaast kom ik tegemoet aan de toenemende vraag uit Amsterdam en ‘t Gooi. Door mijn eigen ervaring binnen de jeugdzorg en het speciaal onderwijs groeide een paar jaar geleden bij mij de wens om zelf mee te denken in het vormgeven van het zorgaanbod. Nu creëren we samen met onze opdrachtgevers zorg op maat voor kinderen en gezinnen, en onderzoeken we samen met onze ZZP’ers waar hun expertise ligt en wat het drijft. Wat het werken bij CareQuest zo leuk maakt, is de focus op het persoonlijke en het denken in mogelijkheden. Hierdoor kunnen we zorgvuldige matches maken, waar zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers blij van worden, en wij dus ook!