Organisaties

De inzet van CareQuest voor uw organisatie

Werkt u als gemeente of zorginstelling graag met ZZP’ers, maar is het moeilijk een bureau te vinden die écht begrijpt waar het over gaat? Dan bent u bij CareQuest aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring in de Jeugdzorg begrijpt CareQuest met een paar zinnen wat de bedoeling is en waar u naar op zoek bent. Wij nemen de werving- en selectieprocedure uit handen en verzorgen bij een geschikte kandidaat de contractuele, administratieve en financiële afhandeling. Ons doel is het realiseren van de perfecte match, zodat alle partijen een optimale samenwerking met elkaar kunnen aangaan, ten gunste van het kind!

Rust en stabiliteit bieden voor een kind, zodat hij/zij zich positief kan ontwikkelen, staat bij CareQuest voorop. De zzp’ers die via CareQuest werken bieden dit in diverse situaties . We schetsen een aantal voorbeelden:

 • Een gespecialiseerde Nanny in gezinnen waar sprake is van een instabiele opvoedsituatie door kind problematiek en/of problematiek bij de ouder(s). De Nanny staat naast het kind en ontzorgt tegelijkertijd de ouder door te ondersteunen bij de opvoeding. De Nanny onderneemt activiteiten met het kind vanuit de thuissituatie, zodat er een zo gezond mogelijke gezinssituatie blijft bestaan. Deze vorm van begeleiding kan worden ingezet ter voorkoming van uithuisplaatsing.
 • Een Nanny in een pleeggezin. Om pleegouders te ontlasten en ervoor te zorgen dat zij zelf aan het werk kunnen blijven, kan een Nanny op bepaalde dagen en tijden kinderopvang verzorgen in een pleeggezin. Pleegkinderen hebben vaak al veel meegemaakt, waardoor opvang in het huis van pleegouders wenselijk is. Het voorkomt weer een nieuwe omgeving met de daarbij gepaarde onrust. Een Nanny biedt uitkomst!
 • Een pedagogisch medewerker die op school 1 op 1 een kind begeleidt. Vaak is er sprake van externaliserend gedrag, waardoor het een kind niet lukt om mee te gaan in de structuur van de klas. Een pedagogisch medewerker kan ingezet worden om het kind te begeleiden op vrije momenten of juist op momenten waarop aandacht wordt gevraagd. De begeleiding kan kortdurend zijn, bijvoorbeeld ter overbrugging naar meer passend onderwijs, of voor langere periode om schooluitval te voorkomen.
 • De inzet van een zzp’er als vervanger bij bijvoorbeeld ziekte of verlof.
 • Iedere andere vraag waarbij u denkt dat de inzet van een zzp’er de oplossing kan zijn.. We denken graag mee!

Alle zzp’ers die door ons worden ingezet beschikken over de volgende papieren:

 • Minimaal een MBO 4 diploma in de richting van kinderopvang of jeugdzorg (afhankelijk van de vraag);
 • Een EHBO diploma (bij ambulante opdrachten);
 • Een VOG;
 • Een geldig identiteitsbewijs;
 • Inschrijving bij de KvK;
 • Een aansprakelijkheidsverzekering.

We zijn altijd op zoek naar kandidaten met een ‘hands on’ mentaliteit, met een stevige persoonlijkheid en een duidelijke visie.

Wilt u meer informatie of overleg? Neem gerust contact met ons op.